Skip to content
tcdl-header-slide1Asset 6@2x
tcdl-header-slide8-blue

Vrijwilliger worden?

Het succes van het taalcafé valt of staat met de inzet van onze vrijwilligers. Zonder taalmaatjes geen Taalcafé! We kunnen je hulp dan ook goed gebruiken. Vind jij het leuk om in een ongedwongen sfeer te praten met nieuwkomers? Kun je goed luisteren en ben je geïnteresseerd in je medemens? Maak dan gauw een afspraak om kennis te maken met ons Taalcafé!

Als kletsmaatje besteed je gemiddeld 2 uur per week aan het Taalcafé. Je geeft geen les. Het belangrijkste is dat de nieuwkomers op ontspannen wijze de Nederlandse taal oefenen. Kun je een keertje niet? Geen probleem, we zijn blij met ieder uurtje dat je wel beschikbaar bent. Wij bieden je een fijne en inspirerende werksfeer. Op locatie zijn er boeken aanwezig om je te ondersteunen in de gesprekken die je voert. Eén ding kunnen we je beloven: van dit vrijwilligerswerk krijg je beslist een enorme dosis positieve energie.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Gebruik dan dit formulier of stuur een mailtje naar: info@taalcafedesluis.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ervaringsverhalen