New moon Orchestra

Op 26 juni trad het New Moon Orchestra op in de Vermaning in Zaandam met een speciale gast uit Oekraïne. Nieuwkomers en vrijwilligers van de Sluis kregen een aantal gratis kaartjes.
FluXus is jaren geleden samen met taalcafé de Sluis en de Zaanse componist Arthur Wagenaar het New Moon Orchestra gestart: een orkest dat diversiteit omarmt en tot haar kracht maakt. In het New Moon Orchestra spelen Nederlanders en nieuwkomers, jong en oud en amateurs en professionals met elkaar. Ze spelen muziek uit de hele wereld, op instrumenten uit de hele wereld en in alle stijlen van klassiek tot meezingers. Dat bleek 26 juni weer, alle bezoekers genoten zichtbaar van het concert!

Meedoen?
New Moon Orchestra repeteert elke eerste zondag van de maand vanaf 10.30 uur in de Pasveerzaal in de FluXus Muziekschool, Westzijde 148 in Zaandam. Deelname is gratis. Een speeldag bestaat uit oefenen, meteen optreden en daarna samen eten. Dus, ken je een nieuwkomer die een instrument speelt, laat het weten en meld je aan per mail aan glommerse@fluxus.nl.